En tiedä miten jotkut ihmiset voi nauttia toisten kyykyttämisestä ja sitten he luottavat siihen että ihmiset ovat niin hänen pauloissaan että palaavat aina häntä koipien välissä nöyränä takaisin. Minäpä en tällä kertaa palannut. Enkä aio koskaan palata.Ehkä tämä oli yksi kolaus hänen egoonsa. Tämä myös oli opetus minulle että joistain ihmisistä luopuminen ei ole todellakaan pahasta vaan hyvästä. On ollut todella paljon helpompi hengittää ilman tätä ihmistä. Ei tarvi pelätä milloin hän vetää hirveät kilarit jostain ihan uskomattoman idiootista asiasta tai milloin hän vaatii hakemaan kuun taivaalta ja kun joudut siitä kieltäytymään, saat haukut päälle.Muutenki asiat ovat menneet aika alamäkeen lähiaikoina. Pitäisi jaksaa vain pysyä positiivisena. En halua vajota synkkyyteen. Elämä kuitenkin on suurimmilta osin hyvää. Pitäisi osata löytää niitä hyviä puolia asioista eikä vain niitä negatiivisia. Pitäisi myös lakata pelätä ja murehtimasta asioita etukäteen.

Suurin virhe mitä elämässään voi tehdä on antaa pelon hallita kaikkea. Minä pelkään kaikkea. Oikeasti kaikkea ja se hallitsee elämääni todella paljon. Pelkään koko ajan sitä että mitä muut minusta ajattelee, pelkään että menetän jonkun läheisen, pelkään että jotain todella pahaa tapahtuu, pelkään että epäonnistun elämässsä, pelkään että kuolen itse, pelkään että jään yksin, pelkään että menetän työni, pelkään että suhteeni päättyy, pelkään että joudun onnettomuuteen. Onko elämässä mitään järkeä jos pelkää kaikkea? Sain tänään töissä elämäni kamalimman ahdistuskohtauksen. Sydämen syke koveni vain koko ajan ja henki melkein lakkasi kulkemasta. Kaikki vain pelon takia. Enkä edes osannut eritellä että mitä juuri sillä hetkellä pelkäsin. Järki käskee aivojen lopettaa pyörittämästä turhia pelkoja ja skenaarioita mutta aivot ei tottele. Se on pelottavaa myös. Sitä haluaisi pidellä kaikkia köysiä käsissään ja hallita kaikkea mutta et hallitse edes omaa kehoasi tai omia ajatuksiasi.Sitten kun olet lietsonnut itsesi pelkäämään arkisiakin asioita, esim sitä kuinka paljon rahaa kuluukaan elämiseen niin pelkäät jopa kirjautua verkkopankkiin katsoakseni paljonko rahaa on jäljellä. Voit vältellä sitä jopa viikkoja. Et uskalla puhua kavereillesi jos he eivät yhtäkkiä haluakkaan vaikka keskustella sinun kanssa ja suuttuvat siitä. Linnottaudut vain kotiisi niin kaikki on muka helpompaa. Sitten ahdistut siitä että istut vain kotona etkä saa mitään aikaiseksi ja täten olet huono ja epäonnistunut ihminen. 

Uskottelet itsellesi jotain hyvää tehdessäsi että et ole vilpittömästi asialla vaan oikeasti olet huono ihminen joka vain esittää olevansa hyvä ihminen. Lopulta uskot tähänkin ja loputon kierre on valmis. Et muka koskaan vaan tee mitään hyviä asioita vilpittömästi ja vilpittömästi siis uskot että olet täysin paska ihminen. 

Elät siis koko elämäsi peläten jokaista askelta jonka otat tai jokaista sanaa minkä sanot koska kaikki voi johtaa menetykseen tai kipuun.

 

Ulkona kylmä mut sisällä
Tääl on jäätävää
Ei toistemme silmiin enää hukuta
Miten me päädyttiin pitämään
Meit itsestäänselvyytenä beibi
Miksei me puhuta

Mä enää jaksais riidellä
Ja tosiasioita kierrellä
On turha leikkii kotia
Jos kummaltkaan ei löydy motia
Mietitäiskö kerranki järjellä
Ei ihania sanoja oo jäljellä
Mielummin kaksi kotia
Kun yksi jossa käydään sotia

Sun kaverit tietää sust nykyään
Enemmän kun mä
Ei perjantai-iltoi enää jaeta
Ja ehkä me oltais läheisempiä
Jos oltais vain ystäviä beibi
Ei enää paeta

Mä enää jaksais riidellä
Ja tosiasioita kierrellä
On turha leikkii kotia
Jos kummaltkaan ei löydy motia
Mietitäiskö kerranki järjellä
Ei ihania sanoja oo jäljellä
Mielummin kaksi kotia
Kun yksi jossa käydään sotia

Mä muistan sen mitä me luvattiin
Kun alettiin ja sen takii tää on nyt helvettii
Tajuta mis me ollaan nyt
Hei kato mis me ollaan nyt
Molemmat oltais saattohoidos tarpeeks kärsinyt
Tää kaikki loppuu nyt


Mä enää jaksais riidellä
Ja tosiasioita kierrellä
On turha leikkii kotia
Jos kummaltkaan ei löydy motia
Mietitäiskö kerranki järjellä
Ei ihania sanoja oo jäljellä
Mielummin kaksi kotia
Kun yksi jossa käydään sotia

 

 

Kaksi kotia

Benjamin