Kesäloma takana jo reilu kuukaus ja viellä ois noin: 1.5kk jäljellä mitä kuuluis tehä? no minäpä liityin Aki ja Rita Mannisen Terve keho-Diettiin mukaan ja se kestää sen 5viikkoa eli 35 päivää .. Tää alku on haastavaa koska sain viikko sitten kesä flunssan jostain no nuha itse alkaa olee selätetty mutta nyt on yskä kiusannu muutaman päivän ja heti kun liikkuu enemmän niin alkaa kauhee yskiminen ja siitä ei meinaa millään tulla loppu .

  • TERVE MIELI
  • SYÖ OIKEIN
  • HARJOITUKSET: voima, kestävyys, liikkuvuus ja rentous
 

1. SYÖ SÄÄNNÖLLISIN VÄLIAJOIN

2. VÄLTÄ NAPOSTELUA

3. JUO RIITTÄVÄSTI VETTÄ

4. SUOSI KOTIMAISTA

SITRUUNAVETTÄ KANNATTAA JUODA

Sitruunaa sisältävää vettä kannattaa juoda pitkin päivää, sillä elimistö hyötyy siitä monella tavalla. Aamulla sitruunaveden juonti ennen aamiaista poistaa kehosta myrkyllisiä aineita, säätelee aineenvaihduntaa sekä estää niin kutsuttujen vapaiden radikaalien haitallisia vaikutuksia.
 
 
Tuo siitruunavesi tuottaa pientä ongelmaa mutta oon nyt aamuisin juonu tyhjään mahaan niin kun on ohjeistettu mutta kai siihen kin tottuu.. Aamupalaksi olen syöny kaurapuuroa raejuustolla ja lisänä mulla on ollut tuoreita mansikoita ja hiukan sokeritonta mehukeittoa niin ihan hyvää se on vaikka olenkin aina epäillyt tuota raejuustoa ja puuro yhdistelmää mutta yllätyin kuinka hyvää se on :D..
 
Tässä nämä mun kuulumiset nyt tällä kertaa koitan tässä päivitellä taas kuulumisia..