Niin se aika menee nopeasti viiminen viikko menossa valmennuksessa ja sitten on omillaan .. 

on vähän sellainen olo että pärjäänkö nyt sitten yksikseni tämän jälkeen vai lähteeke taaas lipsu ja sit ollaankin taas siinä vanhassa mitä en haluaisi nyt kun on aika hyvin lähtenyt homma etenee painoa on pudonnut nyt sen 5kg ja vänän päälle..

mutta joo tässä vähän mietteitä ym lisäksi.. pian alkaa koulukin taas sekin tuo omat haasteet ruoka rytmiin sitten..

Nyt sit viel ennen koulun alkua järjestän siskolleni yllätystä siitä ehkä myöhemmin lisää..

TÄRKEÄÄ KYSYÄ ITSELTÄ!

 1. Mitkä asiat tekevät minut onnelliseksi?
 2. Olenko tyytyväinen elämääni? Muuttaisinko siitä jotain? Mitä? Miten?
 3. Viihdynkö kehossani? Muuttaisinko siitä jotain? Mitä? Miten?
 4. OLENKO VALMIS MUUTOKSEEN???

 

MIKÄÄN EI TULE ILMAISEKSI

 

KURJUUS JA VOIMIEN HIIPUMINEN JOHTUU USEIN VAIN ITSESTÄ, OMIEN TUNTEIDEN TUKAHDUTTAMISESTA JA OMISTA UNELMISTA LUOPUMISESTA.

 

 

Oman polun löytäminen ja siinä pysyminen saattaa olla työlästä, mutta oma tahto ja omat päämäärät ovat tärkeitä hyvinvoinnille! MUISTA, ETTÄ TERVE ITSEKKYYS EI OLE VÄÄRIN.

Terveys ja hyvinvointi ovat päivän sanoja. Ne vaativat ripauksen itsekkyyttä. Omasta itsestä huolehtiminen on kykyä nähdä, mikä kussakin tilanteessa on tärkeää ja minkälaisia valintoja kannattaa tehdä säilyttääkseen hyvän olon.

Kuin laivan kippari, joka asettaa itse tavoitteensa, laatii reittisuunnitelman ja pitää laivansa reitillä, olemme kaikki oman kehomme kippareita. Kippari, joka poikkeaa reitiltä, ajaa karille ja hänen laivansa kolhiintuu ellei jopa tuhoudu. näin käy myös kehollemme, jos emme kuuntele sen viestejä.

 

 

KANAA MANGO-CURRY-KASTIKKEESSA

 

 • 400 g kanasuikaleita
 • 1 sipuli
 • 2 prk Piltti mangososetta
 • 1 prk ananasmurskaa
 • 3 dl turkkilaista jogurttia
 • 2 dl kookosmaitoa
 • 3 tl currya
 • 3 tl paprikajauhetta
 • 3rkl soijakastiketta
 • 1 tl chilijauhetta
 • 1 tl inkivääritahnaa tai raastettua inkivääriä
 • suolaa

 

VALMISTUS

 

 1. Kuullota sipulit öljyssä johon lisäät curryn, paprikajauheen, inkiväärin ja chilin. Öljy saa mausteiden kaikki aromit esiin!
 2. Lisää kanat ja paista kypsäksi.
 3. Lisää mangosose, ananasmurska, turkkilainen jogurtti ja kookosmaito.
 4. Anna porista parisenkymmentä minuuttia ja lopussa lisää suola ja soija.
 5. Nauti riisin kera.

 

MAKEA KOKO KEHON COMBO!!

 1. REIDET JA PAKARAT ->SUMOKYYKKY: Leveä haara-asento, pudota lantio mahdollisimman alas selkä suorana, paina koko ajan polvia aktiivisesti auki. Lisää kolmos-joustot
 2. KESKIVARTALO ->LANKKU JA DIAGONAALI-TÄPPÄYS VASTA KÄSI-JALKA: Kyynärpäät olkapäiden alla, keskivartalossa kunnon koonto! Lähde täppäämään ensin käsillä pitkälle sivulle ja lisää sitten jalkojen täppäys mukaan (vasta-käsi-jalka). HUOM!! LANTIO PAIKOILLAAN!!! Mikäli lantio heiluu laita polvet maahan ja/tai tee pelkästään käsillä tai jaloilla täppäykset.
 3. VATSALIHAKSET -> TUULILASINPYYHKIJÄT: Selinmakuulla lähdetään viemään jalkoja rauhallisesti ja hallitusti puolelta toiselle. HUOM!! Paina alaselkä ja hartiat maahan kiinni! Kunnon koonto alavatsassa, niin, ettei selkä pääse notkolle! Voit myös pitää polvet koukussa.
 4. RINTALIHAS -> PUNNERRUS + OLKAPÄÄKOSKETUS: Aseta kädet hartioita leveempään asentoon sormet eteenpäin ja kunnon koonto keskivartalossa (polvet voivat olla maassa). Lähde koskettamaan aina yläasennossa vastakkaista olkapäätä. HUOM! Kosketusvaiheessa erityishuomio siihen, ettei lantio pääse heilumaan ja/tai keskivartalon pito putoamaan.
 5. LIIKKUVUUS -> LONKANKOUKISTAJAT JA TAKAREISI: Venytä ensin toispolviseisonnassa lonkankoukistaa ja takareittä ja lähde yrittämään spagaattia!! HUOM!! Malttia ja varovaisuutta spagaattiin, muista rauhallinen hengitys!!


 

 • Tee lihaskunto-liikkeet kiertoharjoitteluna 10 toistoa 3 kierrosta! Etene liike kerrallaan ja aloita aina neljännen liikkeen jälkeen kierros alusta