Sattumaako vai jotain yliluonnollista ? olen nyt ollu viikon työharjoittelussa kirjojen parissa ja otin kääteeni yhden kirjan joka piti päälystää naurahdin ensin koko kirjalle koska mietin kuka nyt tuollaista lukisi koska kirja on täynä rukouksia , mutta sitten päätin kurkata kirjan sisälle ihan vaan huvikseni ja mikä sivu siitä aukesikaan heti luottevaksi .


IMG_20190405_120849.jpg

tuo aukesi ensinmäisenä mulle kun avasin koko kirjan olin ihmeissäni .       

IMG_20190405_120803.jpg

En ole erityisemmin mikään uskovainen mutta tuo rukous jotenkin kolahti ja kun se oli ihan sattumaa mitä koko kirjan avasin edes ja ensin olin naureskellut koko kirjalle että ei kukaan tuollaista ees tule lukemaan .. Olin kyllä ihan ymmälläni että miten juuri tuo sivu aukesikin mulle vaikka ihan vaan huvikseni sen avasin katsoakseni millaisia rukouksia siellä sitten oikeen on .

 Oltiin miehen kanssa metsän keskellä viime viikon loppuna on se aika rauhottava paikka ja nuotiossa tuli , linnut lauloi ja joutsenia tuolla pellolla.

IMG_20190330_180117_799.jpg

Kirjoitukseni taa pomppii aiheesta aiheseen mikä ei ole kyllä uutta 
Rakastan kevättä. Varhain valkenevia aamuja ja valoisia iltoja.

Mutta sitä en rakasta, että lisääntyvä valoisuus ja toiveikkuus herättävät hetkeksi myös talviunilleen torkahtaneen syyllisyyden. Tuo vanha tuttu takaraivossa hakkaava kamraatti on tukistanut otettaan samaan tahtiin lisääntyvän valon kanssa. En ymmärrä, miksi se astui niin voimakkaasti esiin juuri nyt, mutta aamuyöt ovat taas pienen tauon jälkeen tuskaisia, riittämättömyys painaa rinnassa päivisin ja iltaisin pyydän mielessäni universumilta anteeksi, kun olen kuitenkin tehnyt jotain väärin.

Pohjimmiltaan syyllisyyden tunteita ruokkii kai se, että miettii ihan liikaa, mitä muut ajattelee. Olisi niin mahtavaa olla se hyvä jätkä, joka pystyy aina tekemään pyydetyn ja vähän yli. Mutta kun se ja hyvinvointi eivät vaan taida mahtua samaan yhtälöön.

 
 Miten tästä kalvavasta tunteesta tästä pääsee eroon? Pakenenko bunkkeriin? Kaivaudunko kivikkoon? Maastoudunko metsään?
 

IMG_20180610_184041.jpg