Työharjoittelukin alkoi reilu viikko sitten ja on ollu kivaa asiakkaita saisi viikolla olla vähän enemmän mitä nyt on ollu kun tuppaa olee vähän tylsää..Harjoittelua on sellaiset 3kk yhteensä on siinä tosin 2viikon joulu loma välissä muttä vasta 4.2 kouluun takas ja sit ollaan koulus noin 1.5kk sit alkaa toinen harjoittelu jakso.

Tänään on ollu sellainen päivä kun on tullu mietittyy yhtä tuttua jonka koulemasta tulee 3päivän päästä vuosi hän oli kans tavallaan lapseton tai niin hän sanoi että kokee itsensä lapsettomaksi koska lapset ei tullu luonnollisesti vaan keinohedelmöityksellä monen vuoden hoitojen jälkeen jopa esikoisen ja kuopuksen välillä oli rankat hoidot ennen kuin onnisti. Harmi kun hänen onni ei kauatta kestänyt kuopus oli vain 6kk kun tämä tuttavani menehtyi ja lapset ja sekä mies jäi suremaan ja moni ystävä..

Sitä miettii muutenkin että onko mitään järke tehä lapsia tähän maailmaan kun kaikki vaan kallistuu ja ilmastolämpenee ym mut silti aina kaipaan sitä omaa laasta jolle jättää jotain perinnöksi joka jatkaisi sukua .. Ristiriitaisia ajatuksia on ja paljon..mutta sitä se elä taitaa olla ristiriitojen pohdintaa ..

 

https://open.spotify.com/track/0su34NKxQKqEebfI3Dm4pA?si=WeWR-O6fQPmFmRBIyHf0Lw

harmi kun en osaa laittaa niin et video näkyis tässä

https://www.youtube.com/watch?v=jun149RuenQ